INCLUSIEF PROGRAMMA

Kunst verbindt met verhalen in beeld
Dit online magazine biedt een inclusief programma voor deskundigheidsbevordering aan professionals in de kunsteducatie en in het sociaal pedagogisch domein, waarin beeldend narratief werken voor en door mensen in kwetsbare situaties centraal staat. Deze didactische train-the-trainers uitgave is gebaseerd op pdb’s masteronderzoek ‘Verhalen van meedoen in beeld’, naar het fenomeen betekenisgeving aan beelden, in relatie tot sociale inclusie.

Deze publicatie is samengesteld in opdracht van het Kenniscentrum HAN SOCIAAL, Lectoraat Lokale Dienstverlening vanuit Klantperspectief en maakt deel uit van het Euregionaal project Kunst Verbind(e)t. Het magazine is uitgegeven door de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en vormgegeven door Sigrid Spier.Professionals opgelet! Nu via de HAN, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, bij het LKCA, Landelijk Kenniscentrum Cultuureducatie en Amateurkunst, online verkrijgbaar.     Een exemplaar downloaden? Klik op de afbeelding!

Professionals opgelet! Nu via de HAN, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, bij het LKCA, Landelijk Kenniscentrum Cultuureducatie en Amateurkunst, online verkrijgbaar.     Een exemplaar downloaden? Klik op de afbeelding!